skip to Main Content

Van de makers van de OV-Fiets

GEBRUIK DEZE KORTINGSCODE TIJDENS HET AFREKENEN VOOR €150,- KORTING: IESSIEACTIE

GEBRUIK DEZE KORTINGSCODE TIJDENS HET AFREKENEN VOOR €150,- KORTING:

IESSIEACTIE

Bestel nu de Decatt IESSIE E-Bike of maak een testafspraak!

Bekijk de IESSIE eens van dichterbij!

IESSIE staat voor ‘Easy’. De elektrische fiets om de dagelijkse dingen nog net even makkelijker te maken. De IESSIE heeft bijvoorbeeld een houder voor een boodschappenkrat voor op de fiets, zodat je jouw boodschappen of jouw laptoptas zonder moeite kunt meenemen.

Tijdelijk is de DECATT IESSIE extra voordelig. Profiteer nu direct van deze actie of maak een afspraak voor een proefrit bij 1 van onze vestigingen. Je moet er wel snel bij zijn, want deze actie loopt tot zolang de voorraad strekt.

Deel deze actie

DUURZAAM.

Lage reparatiekosten, Motinova Volans 65 Nm 250 w motor en Spanninga voor- en achterlichten. Hierdoor heeft de IESSIE een lange levensduur. Dit maakt de e-bikes dan ook duurzaam en betrouwbaar!

VEILIG.

Veiligheid staat voorop! Met de Spanninga koplamp en Spanninga achterlicht kunt je veilig de weg op!

ROBUUST.

Door de 28″ Geanodiseerd aluminium Double Wall velgen en de banden met anti-lek bescherming is de Decatt IESSIE een robuuste e-bike.

Best getest in 2022

DECATT IESSIE.

De IESSIE is, zoals de naam al doet vermoeden, de e-bike voor het gemak: easy. De ideale e-bike voor dagelijks gebruik, voor naar school, naar de voetbalclub, of voor het doen van boodschappen. Dit is de ideale e-bike voor het hele gezin. Een elektrische transporter en lifestyle e-bike in één model samengebracht. Een krat, school- of sporttas: alles kunt u snel bevestigen en ook weer los koppelen. Handig toch?

Deze e-bike is easy, voor jong en oud. Ook deze e-bike is voorzien van de beste specificaties, waaronder een krachtige middenmotor en een accu met een capaciteit van maar liefst 760 Wh.

Fietspoint Beverwijk (DEALER)

Stationsplein 43
1948 LC Beverwijk
info@FIETSPOINT.nl
Tel: +31 (0) 251 225 169

Fietspoint Haarlem (DEALER)

Stationsplein (stalling beneden) 4
2011 LR Haarlem
info@FIETSPOINT.nl
Tel: +31 (0)23 531 7066

DECATT

DECATT B.V.
info@decatt.nl
Tel: +31 (0)251 836 875
KVK 55006973
BTW: NL851526603B01